La multi ani, copilului din tine!

intr-un parc din Gheorgheni, Cluj-Napoca/cartier rezidential/ intr-o frumoasa seara de vara cand simteam nevoia de a ne juca, a ne prosti, a ne trai simultan cele doua varste, copilaria si adolescenta

Una dintre cele mai frumoase, vesele, pline de bucurie, rasete si jucarii zile din an, 1 Iunie, bate astazi la usa noastra. E ziua copiilor, a celor mici ce se joaca prin parcuri, ce plang nestingherit daca vor sa planga, ce rad din orice si spun ce vor, a celor ca au sufletul pur si mereu zambetul pe buze. Insa e si ziua celor mari, a acelora ca au descoperit nevoia de copilarie in viata, au descoperit nevoia de a zambi, de a sta ascuns si a te juca, de a visa asa cum doar copiii viseaza si de a iubi sincer, asa cum doar o inima mare de copil o poate face.

atunci cand ceasurile scumpe si bijuteriile nu reprezinta cadoul ideal la 16 ani, ne intoarcem la copilarie
Asadar, imi intorc astazi atentia, fara pic de nostalgie, caci zi de zi ma copilaresc atat cat vreau eu, catre urarea pentru voi; un plin de jucarii si cu multe dulciuri "LA MULTI ANI!" pentru toti micutii, pentru cei ce dau farmec vietii parintilor, pentru cei ce aduc bunicilor fericire, pentru cei ce reprezinta o raza de lumina in famiile lor, copiii.

ludicul nu are varsta

Un prietenesc si montan "LA MULTI ANI!" doresc si dorim de asemenea tuturor copiilor ce ne-au trecut si ne vor trece pragul taberelor si excursiilor ADEONA, caci ei, prin felul lor de-a fi si bucuria lor sincera de a lua parte la activitatile noastre montane ne determina ca, an de an, sa fim mai buni, sa le oferim ceea ce merita si ceea ce este mai frumos. Vacanta se apropie asa ca, va asteptam din nou la munte, in Retezat si Apuseni, sa dam startul la distractie intr-o tabara la munte de neuitat.

cum imi spunea cineva astazi intr-o urare... "un copil intr-un suflet de geograf"

La Multi Ani celor ce azi simt, se bucura si traiesc ziua copilului ca atare!

curtea interioara a Cabanei Lolaia plina de copii

Comentarii