Bilet de calatorie spre Timisoara!

Numaratoarea inversa a inceput, iar rucsacul incet, incet prinde conturul unui bagaj mare, dar aparent neincapator. Simt cum clocoteste in mine dorinta de a porni din nou la drum, simt cum emotia plecarii creste de la ora la ora si astept cu nerabdare ca timpul sa fuga de aceasta data pe langa mine, iar noaptea sa para mai scurta ca niciodata si ceasul sa bata ora 5 - plecarea spre asa spusa capitala a...  Si aici ma opsesc, venind cu detalii intr-un articol urmator despre calatoria ce tocmai e pe picior de pornre.
De ieri s-a dat startul Olimpiadei Nationale de Geografie, eveniment anual ce anul acesta se va desfasura, asa cum am anuntat si intr-un articol anterior, in orasul de pe Bega, Timisoara.
Pana miercuri, inclusiv, o parte din micii geografi olimpici se vor bate in probe pentru a ajunge la un rezultat cat mai bun. Le urez succes tuturor, fie ca sunt Clujeni, ardeleni, banateni, moldoveni, aradeni s.a. si cel mai bun dintre cei mai buni sa urce pe intaia treapta a clasamentului. Asadar, nu imi ramane decat sa indes amintiri in rucsacul purtat prin atatea locuri si sa astept cuminte trenul foamei in gara(Iasi-Timisoara) in compania unor  prieteni mai vechi, tot ONGisti, veterani si ei ai unor astfel de evenimente tematice. Pornim la drum cu bucuria reintalnirii cu prietenii vechi din toata tara, cu bucuria de a reintregi acea familie mare a ONGistilor, ce pentru o saptamana-n an se strange la un loc.

De maine-n Timisoara cu geografi din toata tara!
Urmatorul articol? ONG Timisoara 2011.

Saptamana luminata!

Comentarii